Flerspindliga borrhuvuden finns som 2, 3 och 4-spindliga borrhuvuden i fyra storlekar som standard. Detta verktyg gör du kan minska den tid som behövs för att bearbeta ett enda stycke, genom att flera applikationer kan utföras samtidigt.

Madaula som har en lång erfarenhet och stort kunnande gör att dem kan designa, utveckla och förnya flerspindliga huvuden med fasta och justerbara avstånd. Till exempel borrhuvuden med mycket korta avstånd eller med hög rotationshastighet .

Garanterad precisionen för hela produktionsserien, eftersom samma borrhuvud tillverkar alla bitar. När behov för specialtillverkning finns, kan valfritt antal spindlar väljas, det vanligaste är mellan 2 och 24 spindlar. Dessa flerspindliga borrhuvuden används främst för borrning, gängning, brotschning och fräsning i alla typer av material.

”Själva maskinen är gränsen för huvudet och kraften medan maskinfäste är begränsningen för antalet spindlar och applikationer som kan utföras.” – Madaula

Alla spindelmönster, med kylvätska genom, olika hastigheter för varje spindel, brett urval av utmatningstyper och fastsättning till maskinen. Madaula kan uppnå allt som behövs.

Om Madaula S.A., Precision Engineering

Madaula S.A., Precision Engineering, har sedan 1956 stått för den högsta kvaliteten och bästa tillförlitligheten hos sina produkter. Med över 60 års erfarenhet av design, utveckling och tillverkning alla typer av huvuden för verktygsmaskinindustrin som innehar den senaste tekniken.

Deras ledmotiv är att hålla och öka mängden nöjda kunder, genom att erbjuda kvalitetsprodukter som har en lång livslängd och är miljövänliga. Vilket har gjort att dem har regelbundna kunder som finns över hela världen, och som är kända företag inom flygteknik, bilindustrin, maskinverktyg, elektronik.

Madaula tillverkar följande verktyg:

Kontakta oss