Madaula har utformat och levererat innovativa drivna hållare för schweizisk maskin marknaden i över 15 år. Madaula är branschledande och erbjuder det bredaste utbudet av eftermarknadsverktyg. Deras drivna verktyg ger en mycket hög precision, mindre än 0,003 millimeter runout.

Den höga noggrannheten tillsammans med möjligheten att använda drivna verktygshållare ger möjlighet att slutföra delar på en gång, utan att behöva ytterligare maskiner eller operationer.

I Madaulas kataloger hittar du ett brett utbud av drivna verktyg för att uppfylla dina krav på bearbetning. De utformar ständigt nya produkter och specialiserar sig på schweizisk typ av drivna hållare. Speciellt i trådvirvel och special verktyg för att ge extra funktionalitet.

Om Madaula S.A., Precision Engineering

Madaula S.A., Precision Engineering, har sedan 1956 stått för den högsta kvaliteten och bästa tillförlitligheten hos sina produkter. Med över 60 års erfarenhet av design, utveckling och tillverkning alla typer av huvuden för verktygsmaskinindustrin som innehar den senaste tekniken.

Deras ledmotiv är att hålla och öka mängden nöjda kunder, genom att erbjuda kvalitetsprodukter som har en lång livslängd och är miljövänliga. Vilket har gjort att dem har regelbundna kunder som finns över hela världen, och som är kända företag inom flygteknik, bilindustrin, maskinverktyg, elektronik.

Madaula tillverkar följande verktyg:

Kontakta oss