• 01 december 2020
  EWS Varia VX – har satt en ny standard med sitt snabbkopplade modulsystem

  Verktyg kan nu enkelt mätas in och förberedas utanför maskinen i sin hållare som sedan monteras med en hand i EWS Varia-enheten i maskinen.

  Läs mer
 • 29 oktober 2020
  Vill du lära dig mer om hur du kan arbeta med Spännteknik?

  GJS Verktyg bjuder nu in till ett webbinarium om Spännteknik, där vår egen expert Inge Gustafsson som tidigare arbetat med precisionsuppspänning på RINGSPANN i mer än 20 år och idag är produktchef på GJS Verktyg. 

  Läs mer
 • 01 oktober 2020
  STOCK Pinnfräskampanj - Spara 20%

  STOCK Super F-UT 4-skärig universalfräs serie 64551 och 64550 (kort) i solid hårdmetall med TiAlN-beläggning för lång livslängd. Brett användningsområde, högpresterande och extremt prisvärda. Differentiellt delade skär för maximal prestanda.

  Läs mer
 • 11 augusti 2020
  Välkommen Håkan!

  Håkan Nilsson började 1/8 som teknisk säljare i distrikt Syd, med sin bas i Uråsa utanför Växjö. Håkan har lång erfarenhet av både verktyg och tillverkande industri, det betyder att han exempelvis kan stötta i verktygsval eller hjälpa er att hitta nya lösningar där ni har problem.

  Läs mer
 • 29 april 2020
  Diatool Top Speed Ring

  Brotschning – för extremt snabb bearbetning med maximal prestanda på bearbetade hål. Diatools nya brotschsystem Top Speed Ring har fasta mått och kräver ingen förinställning av diameter.

  Läs mer
 • 18 mars 2020
  Vi är naturligtvis fortfarande tillgängliga för dig

  Som det ser ut just nu ser vi ingen påverkan på leveranstider på våra produkter. Standardprodukter finns normalt på lager hos oss i Nykvarn.

  Läs mer
 • 17 februari 2020
  EWS HPC-Line - Keramiska tätningen utan gränser

  Den nya HPC-Line (högtryckskeramik) från EWS sätter en ny standard för drivna verktyg med invändig/genomgående kylning. Tätningssatsen klarar upp till 70 bar och 12 000 varv / minut.

  Läs mer
 • 11 februari 2020
  GJS Verktyg blir ny generalagent för MyTec i Norden

  MyTec tillverkar hydrauliska dorn och chuckar för precisionsuppspänning av arbetsstycken för bearbetningsmaskiner och mätrum.

  Läs mer
 • 10 januari 2020
  Besök GJS Verktyg på Euro Expo i Karlstad 22-23 januari.

  Vi visar vårat breda sortiment av skärande och hållande verktyg samt förinställning från världsledande Zoller.

  Läs mer