Enkel och snabb mätning och förinställning av standardverktyg

Bildbehandlingstekniken i nya ”pilot 1.0” erbjuder alla funktioner för en snabb samt enkel förinställning och mätning av standardverktyg. Till exempel ”Automatisk skärformning och mätområdeavkänning”, navigationssystem ”kompass”, ”projektorfunktion och skärkantskontroll”, för att bestämma verktygets effektiva skärområde och en tydlig representation av verktygets skärkant på en 13,3 tums skärm.

State-of the Art pekskärmsteknik med individuellt anpassningsbar arbetsyta

Den senaste ZOLLER myTouch ”pilot 2 mT” fortsätter med innovativ bildbehandling som visat sig vara framgångsrik hos ZOLLER. Inte bara genom ha den senaste touchfunktionen med intuitiv hantering. Det har också blivit möjligt genom inställningar som enkelt kan anpassas för dina behov. De enskilda fönstren kan flyttas enkelt och snabbt. Gränssnittet på displaydialogerna som visas på huvudskärmen. Information som visas är användarspecifikt och individuellt, definierbar beroende på vilket mätjobb som ska utföras.

Det avancerade användargränssnittet: All information vid ett ögonkast

ZOLLERs användargränssnitt »pilot 3,0« utgör ett landmärke i mjukvaruutveckling för förinställnings-och mätmaskiner. Utvecklad genom att tillämpa de senaste rönen inom optimal interaktion mellan människa och maskin. Visar den nya hög kontrast display viktig information som underlättar orientering. Vilket innebär mindre stress på ögonen för användaren. Som ett resultat kan operatörerna använda sina maskiner snabbt, enkelt och utan trötthet – ett intuitivt rätt system som levererar helt korrekta resultat.

Zoller

Kontakta oss