• 23 januari 2018
  Besök oss på Tech Days 2018 och se det senaste från Zoller! 

  Tech Days är ett unikt tillfälle för Dig att stifta bekantskap med världsledande företag inom svensk industri.

  Läs mer
 • 15 januari 2018
  SuperV - Högpresterande borrar för alla tillämpningar

  I STOCKs sortiment finner man numera deras senaste borr serie – SuperV – som ger möjligheten till bearbetning av en mängd olika material. Med borrar för universal applikation till rostfritt stål till Special, Super- och TI legeringar.

  Läs mer
 • 09 januari 2018
  7 skäl till att förinställa dina verktyg

  Varför använda förinställning? Ökad precision, maximal verktygslivslängd, effektivare produktion, vilket framförallt sparar tid och pengar.

  Läs mer
 • 02 januari 2018
  Tapmatic presenterar en ny och förbättrad ScribeWriter

  För dem som vill märka arbetsstycken med artikelnummer, logotyper eller annan information under bearbetningsprocessen. Har ScribeWriter från Tapmatic varit ett av alternativen på marknaden när det kommer till märkningsverktyg för CNC-maskiner med revolver eller automatisk verktygsväxling.

  Läs mer
 • 10 oktober 2017
  Krymp teknologi redo för industri 4.0

  Med Hamiers nya Power Clamp i4.0-serien sätts en ny standard för digital anslutning och kommunikation av verktyg och maskiner inom tillverkningsindustrin.

  Läs mer
 • 02 oktober 2017
  Besök oss på MID2017

  I november är det dags igen, närmare bestämt den 29-30 november. Kommer vi vara på årets inspirationsdagar för metallindustrin i Jönköping.

  Läs mer
 • 06 september 2017
  Anslut till framtiden

  Med mer än 10 innovationer, 36 förinställnings-, mät- och inspektionsmaskiner samt omfattande verktygslösningar på 420 kvadratmeter, kommer ZOLLER under årets EMO mässa visa en komplett produktionsinfrastruktur ...

  Läs mer
 • 04 september 2017
  Maximera Q med hög precision

  Den ekonomiska lönsamheten hos produktionsprocesser och den uppnådda arbetsstyckeskvalitet har en begränsad livslängd. Jakten på de bästa enhetskostnaderna är huvudmotivet för optimeringar som är effektivare, mer exakta, mer produktiva ...

  Läs mer
 • 02 juni 2017
  Flerstegs precisionsverktyg - Spara tid och pengar

  I dagens moderna massproduktion inom bilindustrin är det nästintill otänkbart att arbeta med standardverktyg. Ledtiderna är korta och då har särskilt anpassade specialverktyg visat sig vara mycket effektiva och tillförlitliga ...

  Läs mer