Söker du ett fritt och ansvarsfullt arbete? Som resande servicetekniker på GJS Verktyg får du möjligheten till det.

 

Arbetsbeskrivning
Ditt arbete kommer i första hand att innebära service, problemlösning, installation och utbildning av mät- och förinställningsmaskiner från maskintillverkaren Zoller ute hos kund. Resorna sker i Sverige och du kommer att ha ca 100 övernattningar/år, 2-5 nätter/vecka.

 

I arbetet ingår även att hjälpa kunderna med att sätta upp nätverksanslutningar mellan maskiner och databasen samt att specificera datasträngen till programmerarna då efterfrågan av kundanpassade data-strängar till data-chipen i verktygshållarna ökar.

 

I arbetet ingår också att hålla en god relation med återförsäljarna och stötta dem i deras arbete med försäljning av Zoller-produkter. Detta innebär teknisk support samt att hjälpa dem att skriva kundanpassade offerter.

 

Kvalifikationer
Du har tidigare arbetat med maskinservice, t.ex. som servicetekniker inom CNC-maskiner. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Windows, nätverk, PC-hårdvara samt svenska och engelska i tal och skrift.

 

Eftergymnasial utbildning samt att kunna läsa ritningar är meriterande men inget krav. Har du bakgrund från industrin samt skärade bearbetning är det meriterande.

 

Arbetet kräver att du har B-körkort och tjänstebil ingår.

 

Som person är du ansvarstagande, prestationsinriktad, social och nyfiken samt bra på att skapa relationer. Vidare är du en kreativ problemlösare med ett stort tekniskt intresse.

 

Ansökan

Om du är intresserad av att jobba hos oss eller vill rekommendera någon vill vi gärna ha din ansökan eller komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Vi använder randstad i denna process, ansök genom att klicka in via länken nedan.

https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/servicetekniker-201190726